EKSKLUZIVNO: Pogledajte kakvo se naselje gradi u Kragujevcu!

Moderno naselje Green Hill u Kragujevcu uskoro dobija svoj novi kvart. U projektu se primenjuju arhitektonsko – urbanistička rešena po ugledu na slične najsavremenije komplekse kakvi se daju videti u najelitnijim delovima svetskih metropola.

– Nastavljamo sa se već uspostavljenim standardima i kvalitetom života za naše sugrađane osmišljen na temeljima i iskustvima projekta pod radnim imenom „Savremeni Kragujevac“. U okviru tog projekta već je izgrađeno naselje Green Hill. Sada idemo dalje- kažu investitori iz porodične kompanije KMC Invest.

Pomenuta prva faza podrazumevala je razvijanje nenaseljenog dela periferije, urbanizovanja zapuštenog zemljišta i implementiranja u gradsko tkivo.

Plod je naselje na lokaciji koja pripada naselju Stanovo. Nalazi se nedaleko od Čehoslovačkog spomenika i Hipodroma, na obodu Šumaričkog šetališta.

-Naselje je nenametljivo napredovalo, bez agresivnog marketinga, i mnoge Kragujevčane zateklo kada su šetajući Šumaricama primetili obrise izgrađenih kuća koje se izdvajaju po drugačijem stilu, a nalaze se u prirodnom okruženju. Danas, nakon tri godine, svih 35 kuća je u vlasništvu mladih, prosperitetnih, porodičnih ljudi, koji su među prvima prepoznali prednost i kvalitet življenja na periferiji u planski uređenim kompleksima- kažu u porodičnoj ovoj porodičnoj kompaniji.

Pogledajte prvi deo galerije fotografija novog naselja u Kragujevcu (ostalo na kraju teksta)…

Investitor je, kako često voli da istakne, ponosan na završen prvi projekat, uprkos mnogim poteškoćama u izgradnji nedostajuće infrastrukture, u radu za vreme pandemije..

Ipak vredelo je…

Danas su najponosniji na stanovnike ovog naselja, vredne, uspešne, porodične ljude, koji su u ovu ulicu doveli ukupno pedeset devetoro svoje dece, i mlade ljude koji tek planiraju proširenje porodice, što je najveća vrednost ovog komleksa.

Upravo su deca, kako ističe investitor, svojim zadovoljnim osmesima, najčešće bila najveći “vetar u leđa” roditeljima, da se odluče baš za ovu lokaciju.

-Trend izgradnje novih naselja se u poslednjih niz godina primećuje u Beogradu, Novom Sadu, kao i u turistički atraktivnim delovima Srbije. Planirana i uređena naselja, sa izgrađenom kompletnom infrastrukturom, Kragujevcu na pravi način dodaju duh modernog i svetskog grada- kažu investitori. Novi projekti predviđaju potpuno nova naselja sa pametnim zgradama, stambeno-poslovnim kompleksima, velikim brojem parking mesta, prodavnicama i svim radnjama neophodnim za kvalitetan svakodnevni život.

Porodična firma sa švajcarskim kapitalom

Firmu “KMC INVEST” DOO, osnovana je pre petnaest godina u Kragujevcu. Na inicijativu ovdašnjeg privrednika njegova dvojica partnera koji preko 30 godina žive i rade u Cirihu osnovali su kompaniju. KNC sve vreme postojanja- investira u gradu Kragujevcu!

Spojili nespojivo- kvalitet i povoljne cene

U naselju Green Hill sve je do sada urađeno po softiciranim, evropskim standardima. Reč je o takozvanim „pametnim zgradama“ izgrađenim od najkvalitenijih materijala i savremenim rešenjima u korišćenju toplotne energije. U KMC ne skriju zadovoljstvo „što su uspeli da spoje nespojivo“ – visok kvalitet i povoljne cene.

Izvor: ucentar.rs